Přezrálé banány často končí v koši, protože nikoho svou měkkostí a nevzhledností nelákají. Právě mazlavá a poddajná konzistence spolu se sladkostí z nich činí ideální surovinu pro další využití v kuchyni. Hodí se do lívancového či litého...
Švýcaři si, podobně jako ve Francouzi a Itálové, potrpí na kvalitu jídla. Když ochutnáte švýcarský sýr nebo čokoládu, zatají se vám dech! Vydejte se se mnou na cestu za pochoutkami, které po cestách Švýcarskem dělaly mým chuťovým...
Přípravu těsta na palačinky může někdy provázet špatný odhad počtu strávníků nebo rozměru jejich apetitu. Najednou jsou všichni sytí a vám zbyde těsto. Nebo chcete mít hotové palačinkové těsto dopředu, abyste se druhý den nezdržovali jeho...
Kdo by se netěšil na léto a na dovolenou? Se slunečným počasím a odpočinkem se často nese poznávání nových zemí a samozřejmě také jídla. Snad každý někdy zatoužil ochutnat typickou místní pochoutku, jenže ho třeba odradil neznámý název...
Jahody se mohou lišit velikostí, tvarem, barvou, vůní a také chutí. To je důvodem proč vás některé svým aroma doslova omráčí, některé jsou šťavnaté a sladké, jiné pevnější a odolnější. Díky svým unikátním vlastnostem se jahody hodí i na...
Někdo dává přednost sladkým třešním, někomu více chutnají pikantní višně. K čemu se které hodí? Hodí se do rumu víc třešně nebo višně? Podělíme se s vámi i o nejlepší recepty na koláče, poháry i další dezerty z třešní a višní. Také si s...